Free Lines Arrow

2014. október 6., hétfő

L. Andi Kritika #13


Fejléc: Azt a nemjóját! Ez nagyon de nagyon de nagyon gyönyörű! Mindig is az ilyesfajta fejléceket akartam megtanulni elkészíteni! Eszméletlenül illik a blog címéhez, kiválóan harmonizálnak rajta a színek, nem beszélve arról,  hogy ez egy profi munka! Imádom! *-* 10/10

Design: Ismét csak dicsérni tudom a blogodat, hiszen ez valami fantasztikus munka eredménye! Gratulálok a készítőnek, kiválóan végezte a dolgát! Harmonizál a fejléccel és, hogy nem a hagyományos stílust választottad. Kíváncsi lennék ennek a design-nak az elkészítésére is! Csodaszép! A chat-nek a színét én megváltoztatnám vörösre, mert most narancssínű, valamint a szöveget tedd sorkizártra, sokkal szebben mutat. :) 10/9.

Történet: Az alapsztori tetszik, nem mindennapi, érdekes, bár lehetne benne még  egy kis csavar, hogy még inkább felhívja a figyelmet. Tyűha, te aztán tudod, hogyan kell megírni egy igazán hatásos és lényegre törő prológust! Lenyűgöző! Viszont a terjedelem miatt egy kicsit rosszat is mondok, ugyanis a prológus nagyon hosszúra sikeredett és egy prológusnak éppen hogy rövidnek ám mégis izgalmasnak kell lennie. A tied a terjedelme miatt akár egy különálló fejezet is lehetne. A prológus végére a pontot  a "Ám ezek ellenére, és erős jellemének köszönhetően, mégis neki látott."  mondatnál hagytam volna abba! 10/9. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése