Free Lines Arrow

2014. október 12., vasárnap

L. Andi Kritika #14

Maud - Rivals

Fejléc: Mivel nincs fejléced nem tudom róla kritikát írni. Ajánlom, hogy minél hamarabb szerezz be egyet, sokkal esztétikusabb lesz vele a blogod. Ettől függetlenül nem vonok le pontot, szimplán ezt nem pontozom. 10/-

Design: Ez a tipikus nagyon kezdő blog. Egy nem blogba illő háttért beállítottál, egy abszolút béna stílushoz. Én mindenkinek azt javaslom, hogy az egyszerű stílust válassza, hisz azzal lehet szépen dolgozni, azt lehet a legkreatívabban átdolgozni. Nem tetszik a design, irritáló a szememnek, mire elolvasok egy részt, konkrétan kifolyik. Sürgősen orvosold! Változtasd a szöveg betűtípusát, mert irtó zavaró és tedd sorkizártra. Egy csomó modul is hiányzik, az oldalakat tedd a függőleges modulsávba. Értékelem, hogy legalább chat van.  10/2.

Történet: A bevezető tetszett, nem igen láttam még FOB fanfiction-t, és hogy az egyszerű gimis sztorit továbbgondoltad. Nekem nagyon-nagyon tetszik a sztori! Gratulálok hozzá! A helyesírásra figyelj és olyan betűtípust válassz, amiben van Ő és Ű. 10/8. 

2 megjegyzés: