Free Lines Arrow

2014. augusztus 11., hétfő

Evelin: Kritika #1


Kinézet: A háttér nem annyira illik a fejléchez. Inkább válassz egy mintázatosat, ami sárga színű. És szerintem változtasd meg a főháttér színét, a narancssárga színt ajánlom. A modulok nagyon jók, főleg, hogy egyik se lóg ki.A betűtípusok is szépek, főleg a bejegyzés címe. De maga a bejegyzésnek válassz egy szép betűtípust ha különlegeset szeretnél, lehetőleg ne olyan csicsásat, inkább valami szelíd, szép betűtípust, mint a Old Standard TT, vagy a Josefin Sans & Josefin Slab. :)
Fejléc: A fejléc szép, de mondjuk lehetett volna kevesebb szereplővel, és több összemosással. :) Lehet hogy
ők a főszereplők, de akkor válasz ki egyetlen egy olyan szereplőt ami a legfőbb, és azt rakd a fejlécre. A fejlécen max. 4 szereplő néz ki jól, akkor, ha kisebbek és úgy vannak elhelyezve, hogy a háttér is látszik. A szöveg is szép, de mondjuk választhattál volna olyat ami jobban néz ki rajta. Ha nincs photoshop-pod akkor a Free Online Image Editor-t ajánlom, ott szép betűtípusok vannak. :)
Történet: A történet izgalmas, és különleges. Azon nem kell semmit változtatnod különösen, csak ajánlom azt, hogy ne tegyél sok írásjelet a bejegyzésekbe. Tudom, hogy nincs, de ez csak egy tanács.A történet egész egyedi, és nagyon jó, hogy ilyen hosszú bejegyzések vannak. Így legalább élvezik az olvasók, és sokkal jobban fog tetszeni nekik. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése