Free Lines Arrow

2014. augusztus 14., csütörtök

L. Andi Kritika #6


Design: Tyűha! Itt aztán nagy kavarodás van! Mindenféle szín és stílus, ami kifér a csövön! Bocsi, de borzasztó! A háttér nem megy a blog és a fejléc színéhez, nem beszélve a blog leírásáról. Inkább tedd bele egy szövegdobozba, minthogy a fejléc alá kibiggyeszted! Az egyoldalas modulsávot értékelem, plusz 1 pont! A bejegyzések betűmérete kiüti a szemem, akkora, hogy még címnek is elmenne a méret. Vedd le róla a félkövéret és javaslom a normál betűméretet. Összességében erre a blogra ráférne egy átalakítás! 10/2.
Fejléc: Megint csak  tyűha! Ki készítette ezt? Nem értem azt az autót rajta, inkább a főszereplő lenne a helyén! Gondolom az autóbalesetet akarná szimbolizálni, de akkor inkább már egy igényesen megszerkesztett gif-es fejlécbe tennék kocsit, pont mikor ütköznek.  A betűtípus is alapdarab, semmi extra, csak rá van dobva amolyan tessék-lássék módon. Az összemosások is csúnyák, homályos. Bocsi, de nem jó, nagyon nem! 10/1.
Történet: Ahogy elolvastam a leírást meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszik  az alapsztori. Nem sablon, egyedi és izgalmas! A prológus is nagyon tetszik, bár a színvonalat lehúzza a sok tőmondatod. Próbálj meg szép, kerek, egész mondatokban fogalmazni, mert úgy élvezhetőbb lesz a történet az olvasók számára. Tetszik a blog! Nem tudok mást mondani, ügyesen fogalmazol, élvezhető az írásod és a történet is megfogott. Néhány kis csinosítással, mint például az icipici helyesírási hibák, tőmondatok, helyre lehet hozni. Csak így tovább! 10/9.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése