Free Lines Arrow

2014. augusztus 26., kedd

L. Andi Kritika #11


Design: Nagyon tetszik a barna szín, igazán illik a bloghoz, olyan misztikus! A modulok betűtípusa is teljesen idevaló! Teljesen jó modulok vannak bent, csak a sorrend nem jó, ugyanis: Történet, Információk, Archívum, Feliratkozók, Posta, Itt voltak. Valamint a modulok neveiben ne használj hangulatjeleket, nagyon zavaró. A chat-et, tedd átlátszóvá, úgy sokkal szebb lesz és legyen olyan színű, mint az Információknál a keret. Másik dolog, amibe belekötök, hogy az oldalakat én a jobboldali modulsávba raknám és keresnék hozzá valami jó kis kódot, de ez így is teljesen rendben van! És légyszíves szedd le a képekről a lekerekítős szélű kódot, idegesítő! 10/7.

Fejléc: Egyszerű, de nagyszerű! Tetszik, hogy nincs túlzsúfolva és, hogy a lány egy körben van. A betűtípuson változtatnék, ez túl egyszerű. Ajánlom a Dafont-ot, ahonnan rengeteg betűtípust tudsz letölteni. Itt is nagyon zavar, mikor rámegyek és kerekítettek lesznek a szélei. (Még mindig!) A ~ Harry Potter Fanfic-nek is keress másik betűtípust, egyszerű és nem illik a bloghoz! 10/7.

Történet: Nem sokat tudok róla írni, mivel még csak a prológus van fenn. Húú, nagy de nagyon de nagyon tetszik az alapsztori! Roppant egyedi és érdekes! Hozzá kapcsolódik a fogalmazásmódod és bumm! Létrejött egy hihetetlen történet, hihetetlen kivitelben! Csak így tovább! 10/10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése