Free Lines Arrow

2014. augusztus 11., hétfő

Evelin: Kritika #2



Kinézet: A fejléc illik a főháttérhez. Ez szép. :) De viszont a fekete háttér nem annyira illik az egész bloghoz. Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy válassz egy mintás bloghátteret, és lehetőleg szürke legyen, úgy illene a bloghoz. A modulok jók, bár nincs sok. Kicsit javíthatnál rajtuk, hogy beraksz egy chatet. De viszont a bejegyzésben a betűk túl nagyok, így nem szép. Szerintem állítsd be a betűket 14-15 px-re. Ha akarsz, rakhatsz rá betűtípust is.
Fejléc: Nagyon szép a fejléc. Szépen össze van mosva, van rajta effekt...ez tényleg pont jó! Erre nem kell tanácsot adnom. :) Bár a szöveget egy kicsit feldobhatnád. Lehetne rajta árnyék, vagy lehetne más színű a szöveg. Az árnyékot alapjáraton az ingyenes képszerkesztőkkel is meglehet oldani, még akkor is, ha nincs árnyék effekt.
Történet: Kicsit sablonos, de izgalmas! Van benne néhány különlegesség, szóval nincs gond vele. Azt ajánlom, mindig ilyen hosszúak legyenek a bejegyzések, és ilyen izgalmasak! De mint megemlítettem, kisebb betűkkel! :)


2 megjegyzés: